Det snør

Det snør - Axel Scheffler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Axel Scheffler
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Det snør.pdf
ISBN
7374795100314

BESKRIVELSE

Dette er den femte boka i om Tramp og Line, en populær serie for de yngste fra mannen bak den velkjente Gruffalo -figuren. Tramp og Line er bestevenner og hjelper hverandre når noe går galt. Og det gjør det ? men det meste kan bli bra igjen.Denne gangen er Tramp og Line ute og leker i snøen. De har det veldig gøy, helt til de bestemmer seg for å lage snømann. Tramp vil lage en snø-hare, mens Line vil lage en snø-mus! De begynner å krangle, og snart er de både kalde og våte ? og lei seg. Men heldigvis blir de venner igjen når de kommer inn, og har en fin tegnestund isteden

Husker du Silent Hill? Det snør nå — og verre skal det bli. En kjølig værtype med snø- og sluddbyger preger nå Midt-Troms.

Jeg kjenner det her - tiddeli bom, kjenner det på mine tær, tiddeli bom - og huttemei tu I år er det 100 år siden Thorbjørn Egner ble født, og det skal markeres på forskjellig måte gjennom hele året. Hos visearkivarene begynner vi Egner-året med første vers av Ole Brumms sang "Det snør, det snør".

RELATERTE BØKER