Den nye Julie

Den nye Julie - Johanne Emilie Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanne Emilie Andersen
DIMENSJON
12,33 MB
FILNAVN
Den nye Julie.pdf
ISBN
8312798776973

BESKRIVELSE

Julie kjeder seg. Hver eneste kveld ligger hun i sofaen og ser TV. En dag går hun til det store shoppingsenteret i stedet for å gå på jobben. Når hun kommer hjem, rydder hun som en gal i skapene. De gamle klærne er ikke bra nok for henne lenger. Nå skal alt bli annerledes! Men så dukker det opp så mange gode minner... Den nye Julie er ei bok med enkelt innhold. Johanne Emilie Andersen er forfatter og illustratør. Dette er hennes tredje bok om Julie. De andre heter Julie er forelsket (Orkana 2003) og Julie og Sofia (Orkana 2010)

juli 2017. Forskriften var på høring frem til 1.

Forskriften var på høring frem til 1. mai og det ble som følge av kommentarene fra høringsinstansene gjort noen endringer og presiseringer. Fristen for dette er satt til 3.

RELATERTE BØKER