Den første barnematen

Den første barnematen Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Den første barnematen.pdf
ISBN
3763099071527

BESKRIVELSE

Gi barnet ditt den beste starten med 130 deilige oppskrifter som pirrer små smaksløker. Fra grønnsakspureer til familiemåltider og fantastisk fingermat - før barnet ditt til de voksnes bord trinn for trinn. Stappfull med nyttige råd fra Ellas ekspertteam samt fra virkelige mammaer og pappaer. Full av kreative tips, teknikker og aktiviteter som hjelper de små til å bli glad i mat!

Mye ligger til rette for at foreldre skal stole på at industrien tar seg av matlagingen de første årene. De fleste stoler på industrien og stiller ikke spørsmål ved om barnematen er næringsrik eller trygg. Den første loven var nok ikke finlest av jurister, det ble heller opp til profesjonen selv å utforme loven, siden det var de som kunne dette, sier Korsvold.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,- ... Den første barnematen - innbundet, Norsk, 2016.

RELATERTE BØKER