Compis

Compis - Hasse Hope | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hasse Hope
DIMENSJON
4,17 MB
FILNAVN
Compis.pdf
ISBN
6976543016971

BESKRIVELSE

Året er 2057, og fremtiden har innhentet Norge. Selskapet PrivatOil skal lansere COMPis, verdens første 100 % menneskelignende robot, og den skal selges til unge, ensomme mennesker som trenger en robotvenn. Men selskapet fortviler, det viser seg nemlig at roboten er tidenes største nerd, så nerd at ingen vil bli venn med den. Da forskerne innser at kulhet ikke kan programmeres, bestemmer de seg for at den må læres opp på gamlemåten. Slik ender COMPis opp på Oslos kuleste skole sammen med skolens kuleste fyr. Nå må roboten lære seg å bli kul, og det kjapt.

The book itself is mostly quite well-written. There are some very nice descriptions of landscapes, and the writing itself is smooth and easy to read.

En del av teigen er et skogholt som allerede var gjennomsøkt av politihundekvipasje, men i tilfelle savnede er i bevegelse, velger jeg å søke gjennom en gang til. Ikke tegn til ham der nå heller. Compis bietet innovative Softwarelösungen für das Gesundheitswesen, die den Geschäftsalltag leichter machen. Compis.no gir deg prissammenligning slik at du finner produkt til beste pris. Compis.no gir deg prissammenligning slik at du finner produkt til beste pris. Sølvberget bibliotek og kulturhus.

RELATERTE BØKER