Bestis

Bestis - Kenneth Larsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kenneth Larsen
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Bestis.pdf
ISBN
5437839712080

BESKRIVELSE

Bestis handler om Marthe og Kenneth, to barndomsvenner i 20-åra som fortsetter å henge sammen til tross for flere belastende episoder med illojal oppførsel. For hvor går egentlig grensene for date-sabotasje, skremming eller å poste stygge bilder av sin bestevenn i sosiale medier? Svaret er at Marthe og Kenneths vennskap er grenseløst, noe innholdet i denne boken morsomt beviser. Bestis er skapt og tegnet av Kenneth Larsen, og er en 85 prosent selvbiografisk stripeserie. Serien går fast i både svenske og norske aviser, og har en stor tilhengerskare på Instagram.

BESTILL STRIKKEPAKKE HER! SE HELE HEFTET HER: DG337 Lun & Vårlig Hverdag. GARNKVALITETER.

22 m glattstrikk på p nr 4 = 10 cm. TEKNIKK. Abecita Bestis er en yndig og lett bh for dem som verken vil ha spiler eller fyll i bh`en sin.

RELATERTE BØKER