Barbiegenet

Barbiegenet - Grethe Nestor | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Nestor
DIMENSJON
6,54 MB
FILNAVN
Barbiegenet.pdf
ISBN
4220703616656

BESKRIVELSE

«Ideen mor. Hvem faan var det som fant opp henne? Han burte kverkes.» Grethe Nestor har gjennom sine to romaner Kryp og Happy gitt oss noen slående bilder av vår samtid, bilder som vi kanskje helst ikke vil bli konfrontert med, men som hun gir oss med både snert, ironi og en god porsjon humor. Slik er det også i årets roman, Barbiegenet. Her møter vi Jill Hagen som ser tilbake på livet sitt, helt fra den dagen hun forstår at ekteskapet er forbi for lengst til hun som nyutdannet kunstner må feire julaften uten barna sine. Barbiegenet er en roman om roller som slett ikke passer og hva vi gjør for å bryte mønstre og skape oss et liv.

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Barbiegenet. Roman, 2005; Kolon forlag · Postboks 6860 St.

Helt usensurert. Nestor, Grethe, 1968-.... Grethe Nestor écrivaine norvégienne Nestor, Grethe VIAF ID: 26734109 (Personal) Permalink: http://viaf.org/viaf/26734109 BARBIEGENET.

RELATERTE BØKER