Aftenlandet

Aftenlandet - Ole Asbjørn Ness | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Asbjørn Ness
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Aftenlandet.pdf
ISBN
6818993490529

BESKRIVELSE

To menn og en kvinne møtes i London på 1990-tallet etter kommunismens fall. Den ene mannen har flyktet fra borgerkrigen i Algerie og islams absolutter. Den andre mannen vil tjene så mye penger at han kan be hele verden dra til helvete. Kvinnen elsker dem begge til forskjellige tider, men vil skrive dramatikk som forandrer verden, og vise at hun er et menneske først og fremst. Aftenlandet forteller om et Europa som sviktet Algerie og pustet liv i den islamske fundamentalismen med markedsliberalismens evangelium. Den er også beretningen om hva som skjer i et åndelig utarmet Europa der den metalliske klangen etter hvert gjennomsyrer alt, personifisert gjennom tre skjebner som, lik alle mennesker, er tre sentrum i verden.

Specs: Innbundet, Ole Asbjørn Ness, Bokmål,... Aftenlandet forteller om et Europa som sviktet Algerie og pustet liv i den islamske fundamentalismen med markedsliberalismens evangelium. Den er også beretningen om hva som skjer i et åndelig utarmet Europa der den metalliske klangen etter hvert gjennomsyrer alt.

Sven Erik var inderleg stolt av det han skapte. Nå har Aftenlandet igjen startet konsertvirksomhet, og har spilt en del i regionen den siste tiden. I kveld er det altså Madam Felle som står for tur.

RELATERTE BØKER