Våken

Våken - Morten Nygård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Nygård
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Våken.pdf
ISBN
7715462992630

BESKRIVELSE

Livet er et mysterium, men ingen hemmelighet. Jeg hadde brukt sju år av livet mitt på å være noe jeg ikke var! Fremfor å bli meg forsøkte jeg å etterligne mesterne mine. Jeg foreleste om teorier og sannheter som egentlig var mine mestres teorier og sannheter. Jeg jobbet så hardt for å få anerkjennelse fra dem at jeg ikke innså at jeg hadde mistet meg selv på veien. En dag blir Morten Nygård kontaktet av mesteren Ib fra Egypt, som inviterer ham inn i den hellige sirkel. Med intens tilstedeværelse deler han av sin kunnskap om menneskelige egenskaper - om tanker, følelser og om åndelig utvikling. Nygård legger ut på en reise med hjertet som kompass - fra hjemmet i Nittedal til Finnmarksvidda der energien mellom natur og mennesker retter søkelyset mot store kulturforskjeller, og videre til Egypt. Boken treffer, vekker og inspirerer. Du vil garantert kjenne deg igjen.

Informasjon om våken i gratis engelsk online ordbok og leksikon. adjektiv 1.

Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys våken for oss. Lys våken kampanjen spres også på sosiale medier. våken (bokmål/riksmål) i fullt bevisst tilstand; ikke sovende, bevisstløs eller bedøvet; som får med seg ting, er mer oppmerksom enn vanlig; Andre former .

RELATERTE BØKER