Tomhetens stråler

Tomhetens stråler - Anna Kristin Gillebo Backlund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Kristin Gillebo Backlund
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Tomhetens stråler.pdf
ISBN
6007490169569

BESKRIVELSE

Tomhetens stråler er lyrikk som både er emosjonelt nær og samtidig berører det store eksistensielle rommet. Lyrikken reflekterer et liv som lever tett på store, vakre og vanskelige følelser, og har et språk som klarer å omfavne spekteret med få ord. Gillebo Backlunds store engasjement i andre mennesker, daglige arbeid med tunge skjebner, men også hennes store kjærlighet, kommer til syne i hennes første og eneste diktsamling. Anna Kristin Gillebo Backlund (1983 - 2014) ferdigstilte manuset fire dager før hun ble drept på barnevernsinstitusjonen hun jobbet på, i en sak som har vært bredt omtalt i media siden.

- Hun ferdigstilte manuskriptet bare fire dager før hun døde. Tomhetens stråler er lyrikk som både er emosjonelt nær og samtidig berører det store eksistensielle rommet. Lyrikken reflekterer et liv som lever tett på store, vakre og vanskelige følelser, og har et språk som klarer å omfavne spekteret med få ord.

Annas familie har de siste årene jobbet for å få gitt ut diktsamlingen hennes, og nå kommer den på koke forlag. Lanseringen er på ingensteds 16.november kl 20.00. «Tomhetens stråler» ble lansert 16.

RELATERTE BØKER