Tomhetens stråler

Tomhetens stråler - Anna Kristin Gillebo Backlund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Kristin Gillebo Backlund
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Tomhetens stråler.pdf
ISBN
4143709677338

BESKRIVELSE

Tomhetens stråler er lyrikk som både er emosjonelt nær og samtidig berører det store eksistensielle rommet. Lyrikken reflekterer et liv som lever tett på store, vakre og vanskelige følelser, og har et språk som klarer å omfavne spekteret med få ord. Gillebo Backlunds store engasjement i andre mennesker, daglige arbeid med tunge skjebner, men også hennes store kjærlighet, kommer til syne i hennes første og eneste diktsamling. Anna Kristin Gillebo Backlund (1983 - 2014) ferdigstilte manuset fire dager før hun ble drept på barnevernsinstitusjonen hun jobbet på, i en sak som har vært bredt omtalt i media siden.

Det er ett år siden, nå igår. Ønsker du å laste ned en Observasjon og pedagogisk analyse-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Observasjon og pedagogisk analyse og andre bøker av forfatteren Margit Margrethe Nielsen. Fire dagar før ho mista livet, ferdigstilte ho diktmanuset Tomhetens stråler som no er gitt ut på forlaget Koke Bok. Diktsamlinga er eit verdig, litterært minnesmerke over eit vitalt og omsorgsfullt menneske som var opptatt av dei eksistensielle spørsmåla. #16 .

Heftet, Engelsk. 129,-Drømmer og syner, en annerledes vekkelse...

RELATERTE BØKER