Tomhetens stråler

Tomhetens stråler - Anna Kristin Gillebo Backlund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Kristin Gillebo Backlund
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
Tomhetens stråler.pdf
ISBN
3049458386609

BESKRIVELSE

Tomhetens stråler er lyrikk som både er emosjonelt nær og samtidig berører det store eksistensielle rommet. Lyrikken reflekterer et liv som lever tett på store, vakre og vanskelige følelser, og har et språk som klarer å omfavne spekteret med få ord. Gillebo Backlunds store engasjement i andre mennesker, daglige arbeid med tunge skjebner, men også hennes store kjærlighet, kommer til syne i hennes første og eneste diktsamling. Anna Kristin Gillebo Backlund (1983 - 2014) ferdigstilte manuset fire dager før hun ble drept på barnevernsinstitusjonen hun jobbet på, i en sak som har vært bredt omtalt i media siden.

Gillebo Backlunds store engasjement i andre … Prosessen med å utgi Tomhetens stråler startet for nesten tre og et halvt år siden, etter at Anna Kristin Gillebo Backlund ble brutalt drept, 30 år gammel.. Nå ligger boken på bordet foran broren Amund Gillebo og kusinen Ingunn Skipnes.

Det er ett år siden, nå igår. ️ Familien samarbeidet så fint med verdens luneste forlag @kokeplate__kokebok og jeg fikk også lov å være med på turen.

RELATERTE BØKER