Sosialkunnskap

Sosialkunnskap - Anders Bjørnstad, Torstein Bjaaland, Per Paaske Gulbrandsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Bjørnstad, Torstein Bjaaland, Per Paaske Gulbrandsen
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Sosialkunnskap.pdf
ISBN
7298512545611

BESKRIVELSE

Boka er delt inn i seks hoveddeler, som følger hovedområdene i lærerplanen. Den har også oppgaver som er delt inn i hovedtypene arbeidsoppgaver, repetisjonsoppgaver, testoppgaver, feltoppgaver og eksamenstrening.

Læreverket består av lærebok, lærernettsted med digitalbok og gratis elevnettsted. Komplett komponentoversikt finner du på aschehoug.no. Sosialkunnskap er delt opp i seks deler: Livsfasene, velferdsforskjeller, sosiale problemer, velferdsstat og menneskerettigheter, samfunnsvitenskapelige arbeidsmetoder og redskapsdel.

Eksamensform: Muntlig og skriftlig Pensumbok: Fokus, sosialkunnskap, Aschehoug Undervisningsform: Teoretisk Innhold i faget: Sosialkunnskap tar for seg sosiale forhold i Norge.For eksempel oppvekstmiljø, sosialisering og kjønnsroller i ulike perioder; velferdsstaten og dens utfordringer; bruk og brudd av menneskerettigheter i Norge; samt sosiale problemer som rus, fattigdom ... Sosialkunnskap ved Danielsen Intensivgymnas Sosialkunnskap (vg3) er et av de valgfrie programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for språk, samfunnsfag og økonomi. Sammen med Sosiologi og sosialantropologi (vg2) eller Politikk og menneskerettigheter (vg3) utgjør faget ét av to valgfrie fordypninger i programområde for språk, samfunnsfag og økonomi. FOKUS Sosialkunnskap 2014 er en omfattende revidert utgave av FOKUS Sosialkunnskap fra 2008.

RELATERTE BØKER