Skipperens cockpit-guide

Skipperens cockpit-guide En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Skipperens cockpit-guide.pdf
ISBN
1078579195577

BESKRIVELSE

Denne lille og hendige håndboken er et uvurderlig følge i enhver båt, uansett type eller størrelse. Den er spiralbundet og vannavstøtende og dermed spesielt godt egnet til bruk i all slags vær. Boken inneholder den informasjonen som skal til for å utøve godt sjømannskap. Håndboken inneholder opplysninger om sjøfartsreglene, kartlesing, staker og fyr, knuter, styring og manøvrering, nødsituasjoner og annen nødvendig informasjon relatert til lystbåtferdsel.

Beskrivelse; Lagerstatus butikker; Denne lille og hendige håndboken er et uvurderlig følge i enhver båt, uansett type eller størrelse. Den er spiralbundet og ... Bok, Skipperens Cockpit Guide.

Trenger du informasjon om staker eller fyr, er den lett og raskt å finne fram i. Boken er et uvurderlig følge i enhver båt, uansett type eller størrelse. Kjøp Skipperens cockpit-guide fra Tanum Denne lille og hendige håndboken er et uvurderlig følge i enhver båt, uansett type eller størrelse.

RELATERTE BØKER