Skipperens cockpit-guide

Skipperens cockpit-guide En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Skipperens cockpit-guide.pdf
ISBN
3904927637555

BESKRIVELSE

Denne lille og hendige håndboken er et uvurderlig følge i enhver båt, uansett type eller størrelse. Den er spiralbundet og vannavstøtende og dermed spesielt godt egnet til bruk i all slags vær. Boken inneholder den informasjonen som skal til for å utøve godt sjømannskap. Håndboken inneholder opplysninger om sjøfartsreglene, kartlesing, staker og fyr, knuter, styring og manøvrering, nødsituasjoner og annen nødvendig informasjon relatert til lystbåtferdsel.

Boken er et uvurderlig følge i enhver båt, uansett type eller størrelse. Teakprodukter til båt og gaveartikler til båt. Teakrekker, koppeholder, aviskurver, teakplugger, teakskuffer og dører Skipperens cockpit guide inneholder all den informasjonen som skal til for å utøve godt sjømannskap.

1065018 Bok, Navigasjon - en innføring. henter pris...

RELATERTE BØKER