Prøvetid

Prøvetid - Edvard Hoem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edvard Hoem
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Prøvetid.pdf
ISBN
4723033041418

BESKRIVELSE

Skodespelaren Johannes Bergmann har gjort karriere i den norske teaterverda. Under innstuderinga av rollen som Jean i ei oppsetjing av Strindbergs "Frøken Julie" på Det Norske Teatret, støyter han på uventa problem. Regissøren krev at Johannes tar i bruk meir av sine eigne kjensler og røynsler i tolkinga av Jean. Samstundes tar Johannes opp att kontakten med ei kvinne han tidlegare har hatt eit forhold til. For seint oppdagar han at både kunsten og livet har sin pris, og at ein ikkje kan lykkast på alle felt.

Retten til å fortsette i stillingen § 15-12. Virkninger av usaklig ... Ny prøvetid ved bytte av stilling innen samme virksomhet Dersom den ansatte skifter stilling innen samme bedrift, blir spørsmålet om det kan avtales ny prøvetid.

Det er likevel adgang til bruk av midlertidig ansettelse for et bestemt tidsrom under noen vilkår:Midlertidig ansettelse. Prøvetid må avtales skriftlig. En avtale om prøvetid innskrenker arbeidstakers rettigheter.

RELATERTE BØKER