Prosessteknikk

Prosessteknikk - Sigurd Skogestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Skogestad
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Prosessteknikk.pdf
ISBN
1139286678744

BESKRIVELSE

Prosessindustrien i Norges viktigste industrigren. Denne boka gir en grundig innføring i prosesstekniske beregninger med hovedvekt på masse- og energibalanser. De mange eksemplene gjør boka lettlest og nyttig også for ferdigutdannede ingeniører. Sigurd Skogestad er sivilingeniør fra NTNU i 1978, og arbeidet etter dette fire år ved Norske Hydros Forskningssenter i Porsgrunn. Etter et opphold i USA, der han tok doktorgraden (Ph.D.) i chemical engineering ved California Institute of Technology, kom han tilbake til NTNU i 1987 som professor ved Institutt for kjemisk prosessteknologi. Her har han vært siden, kun avbrutt av et år som gjesteprofessor ved University of California (Berkeley). Han er forfatter av et stort antall internasjonale publikasjoner samt en internasjonalt utgitt lærebok i reguleringsteknikk.

Studiet gir et godt grunnlag for å håndtere stadig mer avanserte tekniske oppgaver og sertifiseringskrav. Prosessindustrien er den mest allsidige av industrigrenene i Norge, og omfatter i dag alt fra framstilling av mat- og drikkevarer til avfallsbehandling og biodrivstoffer. Ved å studere bærekraftig prosessteknikk lærer du om prosessveien fra råvare til ferdig produkt, hvordan designe en bærekraftig prosess, valg av teknisk utstyr, og hvordan kompliserte industriprosesser kan Prosessteknikk.

Vår profesjon er programmering av Mitsubishi PLS-systemer og utvikling av HMI-applikasjoner basert på Beijer Electronics E1000 og iX. Emne - Prosessteknikk - TKP4120. course-details-portlet.

RELATERTE BØKER