Mellom oss

Mellom oss - Erling Kokkersvold, Heidi Mjelve | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Kokkersvold, Heidi Mjelve
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Mellom oss.pdf
ISBN
8939904764958

BESKRIVELSE

For alle som arbeider med mennesker er det viktig å ha gode ferdigheter i kommunikasjon. Erling Kokkersvold og Heidi Mjelve viser her hvordan et gestaltteoretisk perspektiv kan brukes som rammeverk og analyseredskap for å forstå og trene opp kommunikasjonsferdigheter. For å klargjøre dette, bruker forfatterne mange eksempler fra ulike typer samtaler og rollespill i studie- og yrkessammenhenger. Forfatterne er opptatt av at det ikke er nok å lese seg til gode kommunikasjonsferdigheter, i tillegg trengs det øvelse og trening. De framhever også betydningen av kompetent veiledning, og de belyser etiske dilemmaer som kan oppstå i veiledning.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Mellom oss Trening i kommunikasjon i gestaltperspektiv For alle som arbeider med mennesker er det viktig å ha gode ferdigheter i kommunikasjon.

Jeg er utdannet gestaltpsykoterapeut og sertifisert SE-terapeut. SE står for Somatic Experiencing som er en kroppsorientert traumebehandling basert på nervesystemets funksjon.

RELATERTE BØKER