Matprepping

Matprepping - Jo Brand, Christina Bølling | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Brand, Christina Bølling
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Matprepping.pdf
ISBN
3347742716667

BESKRIVELSE

De fleste vet hva det vil si å preppe ski. Færre vet kanskje at man også kan preppe mat og måltider? Matprepping eller food prepping er et fenomen som flere har vært borti på nettet. Nå er boka her.Prepper du maten, blir du ikke bare sunnere, lettere og mer miljøvennlig, du sparer også penger og tid. Du unngår impulskjøp fordi du har planlagt hva du skal kjøpe. Du sparer tid, fordi du like gjerne kan lage én stor porsjon som fordeles over tre dager i uka, i stedet for å forberede samme måltid tre ganger. Og du klarer å gå ned i vekt når du allerede har passende porsjoner med for eksempel grønnsaker og kylling liggende spiseklart i kjøleskapet.Boka gir deg oppskrifter til alle dagens måltider. Den gir en introduksjon til hva det betyr å preppe og inspirerer deg til å planlegge for en sunn, travel og bærekraftig hverdag.Ta den med deg på kjøkkenet og ønsk matprepping velkommen i ditt liv!

Du unngår impulskjøp fordi du har ... Matprepping eller food prepping er et fenomen som flere har vært borti på nettet. Nå er boka her.

Kjøp boken Matprepping av Jo Brand, Christina Bølling (ISBN 9788202585846) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER