Matprepping

Matprepping - Jo Brand, Christina Bølling | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Brand, Christina Bølling
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Matprepping.pdf
ISBN
3003841926228

BESKRIVELSE

De fleste vet hva det vil si å preppe ski. Færre vet kanskje at man også kan preppe mat og måltider? Matprepping eller food prepping er et fenomen som flere har vært borti på nettet. Nå er boka her.Prepper du maten, blir du ikke bare sunnere, lettere og mer miljøvennlig, du sparer også penger og tid. Du unngår impulskjøp fordi du har planlagt hva du skal kjøpe. Du sparer tid, fordi du like gjerne kan lage én stor porsjon som fordeles over tre dager i uka, i stedet for å forberede samme måltid tre ganger. Og du klarer å gå ned i vekt når du allerede har passende porsjoner med for eksempel grønnsaker og kylling liggende spiseklart i kjøleskapet.Boka gir deg oppskrifter til alle dagens måltider. Den gir en introduksjon til hva det betyr å preppe og inspirerer deg til å planlegge for en sunn, travel og bærekraftig hverdag.Ta den med deg på kjøkkenet og ønsk matprepping velkommen i ditt liv!

I denne boken deler jeg mine aller beste tips og oppskrifter slik at du selv kan lære å forberede sunn mat for hele uken om gangen. Matprepping er det mest effektive verktøyet for deg som ønsker å spise sunnere, få bedre tid og legge til rette for en aktiv livsstil. I denne boken deler jeg mine aller best tips og oppskrifter, slik at du kan lære å forberede sunn og smakfull mat for hele den travle uken som venter. Matprepping eller food prepping er et fenomen som flere har vært borti på nettet.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Matprepping av Jo Brand, Christina Bølling (ISBN 9788202585846) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER