Måltidet i Emmaus

Måltidet i Emmaus - Kristian Klausen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Klausen
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Måltidet i Emmaus.pdf
ISBN
1421298578702

BESKRIVELSE

En bibliotekar setter bøker tilbake på feil plass med vilje. En lærer lyver om historiske fakta. En mann ofrer hus, jobb og ekteskap for å finne en fallert pornomodell fra Stockholm. En kunstner med en genial ide saboteres av sin hybelvertinne. En meteorolog ringer tilbake til åstedet for sin seksuelle debut. En hypokonder får vite at han skal bli blind - eller har legen bare lurt ham? Dette er noen av innfallsvinklene i de ni novellene som utgjør Kristian Klausens debut som forfatter. Sentralt står begjær, ensomhet og angst, samt refleksjoner omkring alle former for kunst.

Caravaggio var en italiensk maler som var grunnleggende for utviklingen av det barokke maleriet. Han er mest kjent for sine religiøse motiver, naturalistiske stil og markerte bruk av chiaroscuro. Kjøp 'Måltidet i Emmaus' av Kristian Klausen fra Norges raskeste nettbokhandel.

En kunstner med en genial ide saboteres av sin hybelvertinne. Emmaus var ein oldtidsby som låg eit stykke frå Jerusalem i Palestina-regionen.Han er ein viktig stad i kristendommen ettersom Det nye testamentet fortel at Jesus dukka opp for følgjesvenane sin i Emmaus etter at han gjenoppstod.. I Lukasevangeliet 24:13 er Emmaus omtalt som ein by 12 kilometer (60 stadiar) eller 32 kilometer (160 stadiar) frå Jerusalem; avstanden varierer mellom ulike ... Novellesamlingen Måltidet i Emmaus av Kristian Klausen ble jeg tipset om av Astrid Terese som er innehaver av bloggen Betraktninger.

RELATERTE BØKER