Lei av å være sliten?

Lei av å være sliten? - Inger Mann Forbes, Else Marie Juhl Thomsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Mann Forbes, Else Marie Juhl Thomsen
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Lei av å være sliten?.pdf
ISBN
6803656846641

BESKRIVELSE

Få et bedre stoffskifte - 8 steg til mer energi og bedre balanse i hverdagenLavt eller høyt stoffskifte - det er en tilstand det er fullt mulig å bli bedre fra! Mange sliter i dag med dårlige og manglende råd fra helsevesenet, for stoffskiftesykdommer er komplisert og de fleste vil trenge mer hjelp enn medikamenter alene. Dette er en inspirerende bok som forklarer hvilke mulige kilder som er årsaken til ubalansen i ditt stoffskifte, og gir deg håndfaste råd og teknikker som du lett kan innføre i hverdagen. Det handler om hva du skal spise, viktige tilskudd (vitaminer og mineraler), fysisk og psykisk trening, slik at du kan få en mye bedre hverdag med færre symptomer. Resultatene kan komme ganske raskt. Her har du en håndbok for resten av livet!

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Med boken «Lei av å være sliten» ønsker Inger Forbes å gi dem med stoffskiftesykdom verktøyene til å kunne gjøre noe med sin egen situasjon.

Både skolearbeid, jobb og fritidsaktiviteter er viktig. Derfor kan det være lurt å spise paprika, appelsiner eller kiwi til maten, ... Over tid blir du stadig mer sliten av å holde kroppen i beredskap, sier psykolog Henrik Børsting Jacobsen. Lei av å gå rundt å være konstant sliten.Relevante sykdommer/medisiner: går ikke på noen medisiner, utenom P-piller.

RELATERTE BØKER