Lei av å være sliten?

Lei av å være sliten? - Inger Mann Forbes, Else Marie Juhl Thomsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Mann Forbes, Else Marie Juhl Thomsen
DIMENSJON
10,10 MB
FILNAVN
Lei av å være sliten?.pdf
ISBN
7300079192619

BESKRIVELSE

Få et bedre stoffskifte - 8 steg til mer energi og bedre balanse i hverdagenLavt eller høyt stoffskifte - det er en tilstand det er fullt mulig å bli bedre fra! Mange sliter i dag med dårlige og manglende råd fra helsevesenet, for stoffskiftesykdommer er komplisert og de fleste vil trenge mer hjelp enn medikamenter alene. Dette er en inspirerende bok som forklarer hvilke mulige kilder som er årsaken til ubalansen i ditt stoffskifte, og gir deg håndfaste råd og teknikker som du lett kan innføre i hverdagen. Det handler om hva du skal spise, viktige tilskudd (vitaminer og mineraler), fysisk og psykisk trening, slik at du kan få en mye bedre hverdag med færre symptomer. Resultatene kan komme ganske raskt. Her har du en håndbok for resten av livet!

Men en blodprøve for å utelukke anemi eller stoffskifteproblemer kan være nødvendig for å undersøke om trettheten har medisinske årsaker. For å prøve å nøste i hvorfor du til stadighet er så trøtt, kan det hjelpe å tenke igjennom: Jeg er lei og sliten.

februar 2010 Eyolf Klæboe Faleide, lege. Hei! Takk for spørsmål.

RELATERTE BØKER