Lei av å være sliten?

Lei av å være sliten? - Inger Mann Forbes, Else Marie Juhl Thomsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Mann Forbes, Else Marie Juhl Thomsen
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Lei av å være sliten?.pdf
ISBN
8853918414156

BESKRIVELSE

Få et bedre stoffskifte - 8 steg til mer energi og bedre balanse i hverdagenLavt eller høyt stoffskifte - det er en tilstand det er fullt mulig å bli bedre fra! Mange sliter i dag med dårlige og manglende råd fra helsevesenet, for stoffskiftesykdommer er komplisert og de fleste vil trenge mer hjelp enn medikamenter alene. Dette er en inspirerende bok som forklarer hvilke mulige kilder som er årsaken til ubalansen i ditt stoffskifte, og gir deg håndfaste råd og teknikker som du lett kan innføre i hverdagen. Det handler om hva du skal spise, viktige tilskudd (vitaminer og mineraler), fysisk og psykisk trening, slik at du kan få en mye bedre hverdag med færre symptomer. Resultatene kan komme ganske raskt. Her har du en håndbok for resten av livet!

Klem fra Jenni Lei av å være sliten? antall. Legg i handlekurv.

For man blir lei av være lydig når man er vokst opp i et fritt land. Du er ikke alene om å være sliten og lei om dagen Kristina. Helt enig at å komme seg ut i luften gjør godt.

RELATERTE BØKER