Innføring i logistikk

Innføring i logistikk - Bjørn Foss | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Foss
DIMENSJON
6,81 MB
FILNAVN
Innføring i logistikk.pdf
ISBN
4761828154855

BESKRIVELSE

Boka gir en generell innføring i logistikk. Eksempler på temaer er benchmarking, verdikjedeanalyse, integrerte kjeder, Just-in-time-opplegg og grønn logistikk.Det er lagt inn et stort antall øvingsoppgaver og kontrollspørsmål til hvert kapittel.

Boka gir en grundig, pedagogisk og praktisk rettet innføring i transport og logistikk, med særlig fokus på landtransport. Det er lagt vekt på vise hvordan.. Sensurveiledning - Log300 Innføring i logistikk - Vår 2006 Side 4 av 5 Et sentralt problem i lagersystemer er å fastsette det optimale innkjøpskvantumet c) Benytt Wilsons formel for å beregne optimalt ordrekvantum basert på informasjonen under.

Studiet skal gjennom studiet få en helhetsforståelse av verdikjeder - sammenhengen mellom logistikk, kundetilfredshet og effektivisering av de ulike prosessene i verdikjeden for å oppnå økonomiske resultater. Innføring i Lean-filosofi og ERP-systemer (Enterprise Resource Planning) er viktige temaer i utdannelsen. Kapittel 1.

RELATERTE BØKER