Innføring i logistikk

Innføring i logistikk - Bjørn Foss | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Foss
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Innføring i logistikk.pdf
ISBN
1424283683754

BESKRIVELSE

Boka gir en generell innføring i logistikk. Eksempler på temaer er benchmarking, verdikjedeanalyse, integrerte kjeder, Just-in-time-opplegg og grønn logistikk.Det er lagt inn et stort antall øvingsoppgaver og kontrollspørsmål til hvert kapittel.

Pensumbøker i alle fag. Boka gir en grundig, pedagogisk og praktisk rettet innføring i transport og logistikk, med særlig fokus på landtransport.

Målsettingen med kurset er å gi en grunnleggende innføring og forståelse av hele logistikkprosessen fra anskaffelse til retur av anvendt materiell. Boka gir en generell innføring i logistikk. Eksempler på temaer er benchmarking, verdikjedeanalyse, integrerte kjeder, Just-in-time-opplegg og grønn logistikk.Det er lagt inn et stort antall øvingsoppgaver og kontrollspørsmål til hvert kapittel. Root folder Studiehåndbok Studiehåndbøker 2012/2013 Studiehåndbok Studier Informatikk og informasjonsbehandling Bachelor i IT og logistikk EK237E Innføring i logistikk og transportøkonomi - 5 studiepoeng.

RELATERTE BØKER