Hei, hello!

Hei, hello! - Helena Bross | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Bross
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Hei, hello!.pdf
ISBN
9351569949854

BESKRIVELSE

Siri er så glad at hun nesten sprekker! Søskenbarna fra USA skal endelig komme på besøk. Men da hun får vite at de nesten bare snakker engelsk, blir hun litt urolig. Tenk om hun ikke forstår hva de sier? Hva skal hun gjøre da? Og hva skal hun si når de kommer? Hei? Eller Hello?Hei, Hello! er den nittende, helt frittstående boka i serien om Klassen min. Her får du gode historier, humor og gjenkjennelse for de yngste leserne.

For skoler som er registrert for Feideinnlogging på Cappelen Damms tjenester: Logg inn med Feide. Om verket; Kontakt oss; Nødvendig programvare; Kjøp 'Hei, hello!' av Helena Bross fra Norges raskeste nettbokhandel.

Hva, hvordan og hvorfor Barnet Den voksne Rommet Brosjyre Kurs og fagstoff. Musikkurs og webforedrag Veiledning i bhg Faglitteratur Sangkort med videosnutter Bli en syngende bhg! Fordeler ... Hei A1.

RELATERTE BØKER