Flatøybok; bind 2

Flatøybok; bind 2 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
Flatøybok; bind 2.pdf
ISBN
1216973211847

BESKRIVELSE

Bind 2 av Flatøybok forteller historien om Olav Tryggvason, en av de mest legendariske vikingkongene. Her kan man lese om hvordan han tilkjempet seg kongemakt og hvordan han styrte Norge. Videre om hans evner som konge, kriger og idrettsmann, men også om hvordan han brukte brutale virkemidler i kristningen av Norge. Det store slaget ved Svolder og også i sin fortalt i sin helhet, hvor både opptakten til slaget og hele den dramatiske kampen. Det er også beskrevet et mulig og ukjent etterspill til slaget.Det er også her man kan lese historien om Vinland oppdagelse. Sagaen forteller om bosettingen av Grønland i forkant. Leiv Eriksson og turer til Vinland og kamper med indianere er beskrevet - og den som kanskje først oppdaget Amerika, fra Europa, Bjarne Herjolvsson. .Alle bør lese Flatøybok" - Aslak Sira Myhre.Levande forteljekunst" - Karsten Alnæs, Dag og Tid.Dette skinninnbundne praktverket rommer fortellinger og sagaer de færreste norske lesere har hatt tilgang til." Fredrik Wandrup, Dagbladet.Kjære leser; om du fremdeles skulle være i tvil: Flatøybok er herved anbefalt."Jon E. Glømmen, Bladet Kapital.Flatøybok (i begge banda) er ein skatt å eiga, god å halda i og lett å lesa."Egil Morland, Dagen

Videre om hans evner som konge, kriger og idrettsmann, men også om hvordan han brukte brutale virkemidler i kristningen av Norge. Kjøp 'Flatøybok, bind 1' av Torgrim Titlestad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788291640808 Flatøybok; bind 3 - innbundet, Norsk, 2016.

Den er også kjent som GkS 1005 fol. og Codex Flatöiensis. Stemningsfull lansering av Flatøybok bind 2.

RELATERTE BØKER