Flatøybok; bind 2

Flatøybok; bind 2 Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Flatøybok; bind 2.pdf
ISBN
4643901805883

BESKRIVELSE

Bind 2 av Flatøybok forteller historien om Olav Tryggvason, en av de mest legendariske vikingkongene. Her kan man lese om hvordan han tilkjempet seg kongemakt og hvordan han styrte Norge. Videre om hans evner som konge, kriger og idrettsmann, men også om hvordan han brukte brutale virkemidler i kristningen av Norge. Det store slaget ved Svolder og også i sin fortalt i sin helhet, hvor både opptakten til slaget og hele den dramatiske kampen. Det er også beskrevet et mulig og ukjent etterspill til slaget.Det er også her man kan lese historien om Vinland oppdagelse. Sagaen forteller om bosettingen av Grønland i forkant. Leiv Eriksson og turer til Vinland og kamper med indianere er beskrevet - og den som kanskje først oppdaget Amerika, fra Europa, Bjarne Herjolvsson. .Alle bør lese Flatøybok" - Aslak Sira Myhre.Levande forteljekunst" - Karsten Alnæs, Dag og Tid.Dette skinninnbundne praktverket rommer fortellinger og sagaer de færreste norske lesere har hatt tilgang til." Fredrik Wandrup, Dagbladet.Kjære leser; om du fremdeles skulle være i tvil: Flatøybok er herved anbefalt."Jon E. Glømmen, Bladet Kapital.Flatøybok (i begge banda) er ein skatt å eiga, god å halda i og lett å lesa."Egil Morland, Dagen

Med nye malerier og ornamenter av Anders Kvåle Rue, tar Flatøybok oss med mot sitt klimaks, med en dramatisk sagaberetning om oppløsning og maktbegjær som historikeren Phillip Zorn beskrev som en av de mest bemerkelsesverdige konflikter i verdenshistorien. Bind 2 av Flatøybok forteller historien om Olav Tryggvason, en av de mest legendariske vikingkongene. Her kan man lese om hvordan han tilkjempet seg kongemakt og hvordan han styrte Norge.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Flatøybok, 1.

RELATERTE BØKER