En frosk i fjorden

En frosk i fjorden - Lorelou Desjardins | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lorelou Desjardins
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
En frosk i fjorden.pdf
ISBN
2506891266935

BESKRIVELSE

Franske Lorelou Desjardins flytter til Norge og forsøker å bli norsk. I denne boka blir vi med på hennes reise, gjennom morsomme historier forteller hun om sitt møte med nordmenn og norske vaner. Hun tar norskkurs, drar på hyttetur, lærer å gå på ski, feirer 17. mai, går på julebord, forsøker å finne kjærligheten og å ha det koselig. Forfatteren skriver også den populære bloggen A Frog in the Fjord.

pris: 279,-Spar: 34,-Franske Lorelou Desjardins får et jobbtilbud i Norge og flytter hit uten forkunnskaper eller kjennskap til landet. Vennene trodde hun var gal, og spurte "Vet du hva de gjør for å ha det gøy? De går på tur!" I dag skal jeg fortelle deg om en bok som er helt annerledes enn de jeg vanligvis leser og skriver om.

et la réalité que je connais bien après 10 ans de vie ici. Det blir ingen sydentur denne sommeren, men vi kan fortsatt reise i litteraturen! Bli med på Sandefjordbibliotekenes bokbingo fra 1. juni t.o.m.

RELATERTE BØKER