Byens spor

Byens spor - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Byens spor.pdf
ISBN
2262320307891

BESKRIVELSE

Hva hører vi når vi lytter til byens lyder? Hvilke spor etterlater den i oss? Hvem er det i andre enden når det ringer?Sentralt i Byens spor står Maj Kristoffersen, hennes skjebne er tett vevd sammen med byen og gatene hun lever i: Men like mye menneskene hun deler byen med, først og fremst barna, Jesper og Stine. Kvinnene i Røde Kors som utgjorde Fagerborgs usynlige sosiale ryggrad. Barna er blitt voksne og tidene forandrer seg. Håp og drømmer får brynt seg på en verden som ikke lenger går på skinner. Voksesmertene preger dem alle når nye dører åpner seg og de gamle lukker seg.Lars Saabye Christensen har lagt øret inntil byens konkylie og lyttet til dens spor. Med finstemt følsomhet avlytter han hver enkelt rille. Han ser lyset kaste skygger den ene veien når solen går ned over byen som en gang var, og den andre veien når solen står opp over en by som våkner til en ny tid. Uvegerlig reiser spørsmålet seg: Hvem er vi som bor i denne byen, dette landet og denne tiden - og hvem vi vil være?Medrivende, storslått og tankevekkende avslutning på trilogien Byens spor.Første bok Byens spor - Ewald og MajAndre bok Byens spor - MajTredje bok Byens spor - Skyggeboken

Håp og drømmer får brynt seg på en verden som ikke lenger går på skinner ... Byens spor - Maj av Lars Saabye Christensen er bind to i trilogien Byens spor. Sentralt i Byens spor står Maj, hennes skjebne er tett vevd sammen med byen og gatene hun lever i: Men like mye med menneskene hun deler byen med, først og fremst barna, Jesper og Stine.

Lars Saabye Christensen. Serie: Byens spor 1 - Oslo er mitt litterære landskap; Om forfatteren; Utdrag (pdf) Anmeldelser Det er ingen som kan skildre Oslo i så sødmefylt vakre ordelag som Lars Saabye Christensen.

RELATERTE BØKER