Bukkene Bruse drar til Syden

Bukkene Bruse drar til Syden - Bjørn F. Rørvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Bukkene Bruse drar til Syden.pdf
ISBN
8117306712700

BESKRIVELSE

Endelig er Bukkene Bruse tilbake!Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. Hele vinteren hadde de spinket og spart på høyet. De hadde spart penger også, for i år skulle de dra til Syden.De skulle ikke på noen luksustur akkurat, men den største bukken hadde funnet et sted som var både billig og bra. Så da pakket de badebukser, kosedyr og solbriller - og vannpistol - i tilfelle det er troll i Syden, men det er det jo ikke. For troll tåler jo ikke sol ...Bli med de tre bukkene til flyplassen, til flyet og helt til Syden!

Endelig er Bukkene Bruse tilbake! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. Hele vinteren hadde de spinket og spart på høyet.

Cart. 0 Handlekurv Kjøp Bukkene Bruse drar til Syden fra Agency Once upon a time there were three billy goats called the Billy Goats Gruff.

RELATERTE BØKER