Bestefar og jeg seiler vår egen sjø

Bestefar og jeg seiler vår egen sjø - Hilde Hagerup | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Hagerup
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Bestefar og jeg seiler vår egen sjø.pdf
ISBN
1191424615344

BESKRIVELSE

I sommerferien skal Pelle, Bestefar og mamma på hyttetur. Mamma har laget verdens teiteste hytteregler, og det ligger an til å bli tidenes kjedeligste ferie.Heldigvis har Bestefar en plan!Bestefar og jeg seiler vår egen sjø er andre bok om Pelle og Bestefar og alt det morsomme de finner på.

Forlagets omtale Forlagets I sommerferien skal Pelle, Bestefar og mamma på hyttetur. Mamma har laget verdens teiteste hytteregler, og det ligger an til å bli tidenes kjedeligste ferie. «Bestefar og jeg seiler vår egen sjø» er andre bok om Pelle og Bestefar og alt det morsomme de finner på.

Når du har en mamma det har rablet for, da er det godt å ha en bestefar som er enda sprøere enn deg selv. Det er i alle fall sånn det føles for Pelle. Kjøp Bestefar og jeg seiler vår egen sjø fra Norske serier I sommerferien skal Pelle, Bestefar og mamma på hyttetur.

RELATERTE BØKER