Askeladden og de gode hjelperne

Askeladden og de gode hjelperne - Tor Morisse | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Morisse
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Askeladden og de gode hjelperne.pdf
ISBN
7968722769286

BESKRIVELSE

Et av de kjente eventyrene om Askeladden forflyttet til Christiania midt på attenhundretallet. Men ikke bare omgivelser og arkitektur er forandret - sannelig er ikke jentene det også, fra slik vi er vant til å møte eventyrprinsessene. Denne prinsessen vil slett ikke finne seg i å bare være et trofé, noe kongen kan love bort i hytt og vær ... Og Askeladden selv, han er en bokslukende yngling med sans for teknologiske nyskapninger og Jules Verne. Tenk bare på "skipet som går både til lands og til vanns"... I Tor Morisses muntert-frekke strek og gjenfortelling er likevel ånden i eventyret bevart. Til glede både for tegneserieentusiaster og eventyrelskere.

41655455 [email protected] Forside > Forestillinger Forestillinger høsten 2020 og førjulen 2020: "Askeladden og de gode Hjelperne".

Caprinos eventyrlige verden: Syvende far i huset. Ikke tilgjengelig lenger.

RELATERTE BØKER