Alt skal brenne

Alt skal brenne - Sofia Nordin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofia Nordin
DIMENSJON
8,4 MB
FILNAVN
Alt skal brenne.pdf
ISBN
2390147277973

BESKRIVELSE

"Det er høst da jeg kommer bærende på ilden. Den sene, stygge høsten. Et evighetslangt, vått, grått mørke, og jeg har tre flasker tennvæske i ryggsekken. Alt skal brenne." Agnes og Minna er bestevenner og krigersøstre. Sammen vil de redde verden. De skal velte patriarkatet, fjerne kjøttindustrien og utrydde all urett. Minna er lettere, gladere og modigere enn de fleste, og hun får Agnes til å føle seg mer levende, til å våge mer. Men sorgen og meningsløsheten er også sterkere hos Minna. Hun kastes mellom opprørskhet og fortvilelse, mellom lykke og panikk. Agnes er der for å støtte og trøste, men hva skal hun gjøre når mørket i Minna vokser, og hun ikke lenger strekker til? Alt skal brenne er en sterk og rørende historie om et intenst vennskap og om å være bestevennen som er igjen alene.

Minna er en sånn som kjenner sterkere enn andre, mer glede, mer sorg, mer sinne og mer mot. «Alt skal brenne» har sprengkraft langt utover målgruppen og er dessuten superaktuell. Den norske oversettelsen til Lene Stokseth kunne ikke vært bedre.

En bok om kjærlighet, sjalusi og avvisning. En bok om kampen for kloden, feminisme og for å redde verden. Alt skal brenne er en sterk og rørende historie om et intenst vennskap og om å være bestevennen som er igjen alene.

RELATERTE BØKER