Alle drar sin vei

Alle drar sin vei - Wendy Guerra | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wendy Guerra
DIMENSJON
5,33 MB
FILNAVN
Alle drar sin vei.pdf
ISBN
1376348521999

BESKRIVELSE

Fra et barn og en ung kvinnes synspunkt får vi oppleve de historiene fra Cuba som ikke skal fortelles. Guerra tar utgangspunkt i sine egne dagbøker og tar oss med inn i et liv fylt av indre konflikter. Hun er dratt mellom menneskene hun elsker, redselen for å elske igjen, kunsten hun er avhengig av og likevel livredd for, den som kan få henne arrestert, men som også holder henne i live. Vi får oppleve kunstnernes og kulturelitens Cuba, men også de må reise for å kunne fortsette med det de elsker.

Jeg drømte at jeg ga bort jomfrudommen min, eller at jeg byttet den bort med Osvaldo for noen tuber sort akrylfarge og tre ark Cansonpapir. Alle drar sin vei er en åpenhjertig, usensurert og autentisk skildring av oppvekst på Cuba, av livet på en øy hvor folk føler seg så uendelig isolert fra resten av verdenen, skrevet av en som selv opplever det. Vinner av den spanske Bruguera-prisen. «Alle drar sin vei» skildrer livet på Cuba på1980-tallet, sett fra en ung kvinnes perspektiv.

Fint skrevet om et liv som for henne ikke var så enkelt, fordi alle dro jo sin vei. «Alle drar sin vei» gir et grelt bilde av Cuba på 1980-tallet, et sted der frihet er mangelvare og der den smale veien til vestlig luksus går gjennom de rette kontakter i maktapparatet. Alle drar sin vei er en roman basert på forfatterens egne dagbøker fra barndom og ungdom på Cuba i 1980-årene. Nieve Guerra er en moden jentunge, som i en Anaïs Nin-aktig atmosfære forteller om livet sammen med sin ustabile mor og sin voldelige far. Kjøp 'Alle drar sin vei' av Wendy Guerra fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER