Von Aschenbachs fristelse

Von Aschenbachs fristelse - Jan Jakob Tønseth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Jakob Tønseth
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Von Aschenbachs fristelse.pdf
ISBN
5266164566570

BESKRIVELSE

Jeg befinner meg for øyeblikket alene i Sala dell`Albergo foran La Crocifissione, ferdigstilt MDLXV. TEMPORE MAGNIFICI. av Jacopo Robusti detto Tintoretti. Viktigere for meg i denne stunden er de ordene min venn sendte med meg på reisen: La nå dine forbehold og fordommer fare, Gustav, for en gangs skyld. Jeg forsøkte. Jeg la meg i selen. Jeg skulle så gjerne sagt: "Jeg så til min forbauselse at maleriet var fullkomment sant." Men jeg sa det ikke, jeg var ikke solgt. Men dette var den religiøse fristelsen.Von Aschenbachs fristelse er Jan Jakob Tønseths andre novellesamling.Von Aschenbachs fristelse var nominert til Nordisk Råds Litteraturpris 2007. Boken var også nominert til Brageprisen 2006.

Von Aschenbachs fristelse var nominert til Nordisk Råds Litteraturpris 2007. Von Aschenbachs fristelse er Jan Jakob Tønseths andre novellesamling. Von Aschenbachs fristelse var nominert til Nordisk Råds Litteraturpris 2007.

Jeg skulle så gjerne sagt: 'Jeg så til min forbauselse at maleriet var fullkomment sant.' I 2006 utkom den kritikerroste novellesamlingen von Aschenbachs fristelse. Den ble nominert til både Brageprisen og Nordisk Råds Litteraturpris.

RELATERTE BØKER