Til skogs

Til skogs - Haakon Bull-Hansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Bull-Hansen
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Til skogs.pdf
ISBN
1518964371088

BESKRIVELSE

Ti år etter at Haakon Bull-Hansen arvet en skog, kom han til erkjennelsen: "Det er ikke jeg som eier skogen, det er skogen som eier meg." Som skogeier beveger han seg inn i en ny verden: Fra å være hytteturist til å bli eiendomsbesitter, fra soppsanker til grunneier, fra turgåer til tømmerleverandør. Han oppdager at hans skog henger uløselig sammen med naboens skog, med landets flora og fauna og hele jordens nordlige skogbelte. Gradvis lærer han å se skogen som bonden, når han planter et tre som først skal hogges om et halvt århundre. Bull-Hansen tar utgangspunkt i sin bestefars skog, som ligger i den tradisjonsrike Lågendalen. Boken utforsker natur og kultur, miljø og skognæring, historisk og i dag. Sånn tegner forfatteren både en serie bilder av den skogen vi kjenner, samtidig som han får oss til å se den med litt andre øyne.

Utdrag (pdf) Håkon Bull-Hansen arver bestefars skog og går fra å være hytteturist til å bli skogsforvalter. Vi har 22 resultater for Småbruk med skog til de beste prisene. Den billigste boligen ligger ute til Kr.

Vi skal sykle langt utenfor allfarvei, og på størstedelen av turen ser vi garantert ikke en eneste bil. Men helt utenom offentlig vei kommer vi ikke.

RELATERTE BØKER