Til skogs

Til skogs - Haakon Bull-Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Bull-Hansen
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Til skogs.pdf
ISBN
4766455427122

BESKRIVELSE

Ti år etter at Haakon Bull-Hansen arvet en skog, kom han til erkjennelsen: "Det er ikke jeg som eier skogen, det er skogen som eier meg." Som skogeier beveger han seg inn i en ny verden: Fra å være hytteturist til å bli eiendomsbesitter, fra soppsanker til grunneier, fra turgåer til tømmerleverandør. Han oppdager at hans skog henger uløselig sammen med naboens skog, med landets flora og fauna og hele jordens nordlige skogbelte. Gradvis lærer han å se skogen som bonden, når han planter et tre som først skal hogges om et halvt århundre. Bull-Hansen tar utgangspunkt i sin bestefars skog, som ligger i den tradisjonsrike Lågendalen. Boken utforsker natur og kultur, miljø og skognæring, historisk og i dag. Sånn tegner forfatteren både en serie bilder av den skogen vi kjenner, samtidig som han får oss til å se den med litt andre øyne.

Den første gangen du logger inn i Min side får du to valg. Valg 1: «Jeg har allerede et… Statskog kjøpte selskapene Borregaard Skoger AS, Borregaard Vafos AS og Børresen AS fra Orkla ASA og Borregaard NEA AS.

Vurderer du flere alternativer? Sjekk ut alle annonser for Småbruk til salgs! Mange avlyser bryllup, Morten og Johanne flyttet det heller til skogs Koronakrisen har tvunget­ mange par til å legge bryllups­planene på is. Det nybakte ekteparet ­Morten og Johanne Føreland dro i stedet til skogs og giftet seg.

RELATERTE BØKER