Til skogs

Til skogs - Haakon Bull-Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Bull-Hansen
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Til skogs.pdf
ISBN
9200267739180

BESKRIVELSE

Ti år etter at Haakon Bull-Hansen arvet en skog, kom han til erkjennelsen: "Det er ikke jeg som eier skogen, det er skogen som eier meg." Som skogeier beveger han seg inn i en ny verden: Fra å være hytteturist til å bli eiendomsbesitter, fra soppsanker til grunneier, fra turgåer til tømmerleverandør. Han oppdager at hans skog henger uløselig sammen med naboens skog, med landets flora og fauna og hele jordens nordlige skogbelte. Gradvis lærer han å se skogen som bonden, når han planter et tre som først skal hogges om et halvt århundre. Bull-Hansen tar utgangspunkt i sin bestefars skog, som ligger i den tradisjonsrike Lågendalen. Boken utforsker natur og kultur, miljø og skognæring, historisk og i dag. Sånn tegner forfatteren både en serie bilder av den skogen vi kjenner, samtidig som han får oss til å se den med litt andre øyne.

3. Når du skal selge må du finne fram til en kjøper. Postboks 116 Sentrum 3701 SKIEN Besøksadresse Ole Cudrios gate 25, 3715 Skien [email protected] Telefon: 35 58 82 00.

Vi har vakker natur på alle kanter, kjente og ukjente destinasjoner. Noen bruker skog og mark masse, mens andre tenker mest på at de skal eller burde bruke den.

RELATERTE BØKER