Spansk intensivkurs: se habla español: CD 1-5

Spansk intensivkurs: se habla español: CD 1-5 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Spansk intensivkurs: se habla español: CD 1-5.pdf
ISBN
7550064927909

BESKRIVELSE

Det er lagt stor vekt på lyttestoffet, og du kan øve deg på spansk uttale fra første stund.Se habla español CD inneholder 5 CD-er. Du får 5 1/2 times lyttestoff og det er 56 dialoger på spansk. Alle dialogene er.lest med pauser.slik at du.kan gjenta. Det er mange muntlige øvelser og.du får mulighet til å svare, og så får du "fasiten" på spansk.Intensivkurset i spansk Se.habla español består av lærebok og 5 CD-er. Du trenger både boka og CD-ene for å få fullt utbytte av kurset. Bok og CD-er selges hver for seg.

Spansk intensivkurs Se habla español CD 1-5 Se flere » Kontakt ... Det er lagt stor vekt på lyttestoffet, og du kan øve deg på spansk uttale fra første stund. Se habla español CD inneholder 5 CD-er.

Det er lagt stor vekt på lyttestoffet, og du kan øve deg på spansk uttale fra første stund. Se habla español CD inneholder 5 CD-er.

RELATERTE BØKER