Som eit barn

Som eit barn - Sivert N. Nesbø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sivert N. Nesbø
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Som eit barn.pdf
ISBN
6987455864628

BESKRIVELSE

I sin nye roman viser Sivert N. Nesbø frem det storslåtte i vanlige menneskers skjebner. Vi følger en familie i deres arbeid og samvær, hvordan de på hver sine måter forsøker å forsone seg med det de ikke kan rå med. Det handler om å miste noen, om ønsket om å nå frem til hverandre gjennom ord og handling. I et enestående poetisk språk løftes stillheten til noe stort, som viser hvor prisgitt omgivelsene vi er.

dag. En yrkesetikk som er forankret i et nytt syn på barn og i tråd med moderne ... Et barn å elske og beskytte fra vondt, en lykke for stor å forklare.-----TIL DÅPSBARNET Et lite barn en liten kropp, en liten hånd som strekkes opp.

Dette kreves for at barnet skal bli registrert bosatt i Norge. Et barn blir norsk statsborger dersom en av foreldrene er norsk statsborger. Små barn kan tro at et dødsfall er et resultat av noe de har tenkt, ønsket seg eller gjort, og trenger hjelp til å forstå at de er helt uskyldige i det som har skjedd.

RELATERTE BØKER