Skolematematikk; kort og godt

Skolematematikk; kort og godt - Arne Hole | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hole
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
Skolematematikk; kort og godt.pdf
ISBN
9822969065961

BESKRIVELSE

I «Skolematematikk - kort og godt» bygges skolematematikken opp fra barnetrinnet til videregående skole. Det legges vekt på de matematiske emnene som er viktig for videre læring i faget. Boken presenterer matematikken på en kort og konsis måte, men legger samtidig vekt på forståelse og logisk sammenheng. Boken er egnet for flere typer lesere. Den passer for begynnerstudenter som trenger å repetere matematikk fra grunnskolen og videregående skole, men også for skoleelever og voksne som ønsker å lære mer matematikk. Boken inneholder mange oppgaver og en fyldig fasit og er derfor godt egnet for selvstudium. Temaer som behandles fra grunnskolematematikken er: tall og tallregning, algebra, likninger, sannsynlighet, geometri og funksjoner. Fra kursene i videregående skole er det tatt med stoff som er viktig grunnlag for mange studier. Særlig legges det her vekt på funksjonsteori, inkludert derivasjon og integrasjon.«Skolematematikk - kort og godt» erstatter boken «Grunnleggende matematikk i skoleperspektiv».

Boken presenterer matematikken på en kort og konsis måte, men ... Background: The facilities for short-term stays (FFSS) represent a significant part of the Danish healthcare system; however no universal definition of FFSS exists. Very different units are categorized as FFSS though descriptions of the nursing Kort Og Godt, Lærdalsøyri: Se 23 objektive anmeldelser av Kort Og Godt, vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr.

Boken presenterer matematikken på en kort og konsis måte, men legger samtidig vekt på forståelse og logisk sammenheng. Skolematematikk; kort og godt av Arne Hole heftet, 2015, Norsk (bokmål), ISBN 9788215024974. I «Skolematematikk - kort og godt» bygges skolematematikken opp fra barnetrinnet til videregående skole.

RELATERTE BØKER