Skolematematikk; kort og godt

Skolematematikk; kort og godt - Arne Hole | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hole
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Skolematematikk; kort og godt.pdf
ISBN
5639952118747

BESKRIVELSE

I «Skolematematikk - kort og godt» bygges skolematematikken opp fra barnetrinnet til videregående skole. Det legges vekt på de matematiske emnene som er viktig for videre læring i faget. Boken presenterer matematikken på en kort og konsis måte, men legger samtidig vekt på forståelse og logisk sammenheng. Boken er egnet for flere typer lesere. Den passer for begynnerstudenter som trenger å repetere matematikk fra grunnskolen og videregående skole, men også for skoleelever og voksne som ønsker å lære mer matematikk. Boken inneholder mange oppgaver og en fyldig fasit og er derfor godt egnet for selvstudium. Temaer som behandles fra grunnskolematematikken er: tall og tallregning, algebra, likninger, sannsynlighet, geometri og funksjoner. Fra kursene i videregående skole er det tatt med stoff som er viktig grunnlag for mange studier. Særlig legges det her vekt på funksjonsteori, inkludert derivasjon og integrasjon.«Skolematematikk - kort og godt» erstatter boken «Grunnleggende matematikk i skoleperspektiv».

Dette er fjerde og siste program fra Krogsgården i Snåsa sentrum. Kort & Godt er et håndverksbakeri med to utsalgssteder i Trysil. Du finner oss inne på Trysil Hotell i sentrum og i Fageråsen ved Radisson Blu Mountain Resort & Recidences Trysil.

Boken er egnet for flere typer ... Kjøp Skolematematikk fra Norske serier I «Skolematematikk - kort og godt» bygges skolematematikken opp fra barnetrinnet til videregående skole. Det legges vekt på de matematiske emnene som er viktig for videre læring i faget.

RELATERTE BØKER