Skolematematikk; kort og godt

Skolematematikk; kort og godt - Arne Hole | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hole
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Skolematematikk; kort og godt.pdf
ISBN
5847965865100

BESKRIVELSE

I «Skolematematikk - kort og godt» bygges skolematematikken opp fra barnetrinnet til videregående skole. Det legges vekt på de matematiske emnene som er viktig for videre læring i faget. Boken presenterer matematikken på en kort og konsis måte, men legger samtidig vekt på forståelse og logisk sammenheng. Boken er egnet for flere typer lesere. Den passer for begynnerstudenter som trenger å repetere matematikk fra grunnskolen og videregående skole, men også for skoleelever og voksne som ønsker å lære mer matematikk. Boken inneholder mange oppgaver og en fyldig fasit og er derfor godt egnet for selvstudium. Temaer som behandles fra grunnskolematematikken er: tall og tallregning, algebra, likninger, sannsynlighet, geometri og funksjoner. Fra kursene i videregående skole er det tatt med stoff som er viktig grunnlag for mange studier. Særlig legges det her vekt på funksjonsteori, inkludert derivasjon og integrasjon.«Skolematematikk - kort og godt» erstatter boken «Grunnleggende matematikk i skoleperspektiv».

Boken tar for seg blant annet grunnleggende regnskap, årsregnskapet, verdivurdering av eiendeler og gjeld, utsatt skatt og konsernregnskap. Skolematematikk betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Skolematematikk, i både bokmål og nynorsk. I «Skolematematikk - kort og godt» bygges skolematematikken opp fra barnetrinnet til videregående skole.

Boken presenterer matematikken på en kort og konsis måte, men legger samtidig vekt på forståelse og logisk sammenheng. I «Skolematematikk - kort og godt» bygges skolematematikken opp fra barnetrinnet til videregående skole. Det legges vekt på de matematiske emnene som er viktig for videre læring i faget.

RELATERTE BØKER