Skårgangar

Skårgangar - Sivert N. Nesbø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sivert N. Nesbø
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Skårgangar.pdf
ISBN
9998828381201

BESKRIVELSE

Skårgangar handler om odelsgutten Johannes' ensomhet og dyptfølte, tyngende ansvar for gårdsdriften etter farens død. Romanen er stillferdig og kontemplativ i uttrykket, men under beskrivelsene av det storslåtte landskapet og den daglige tralten fornemmes både larm og vrede. En vakker og foruroligende roman. «Man kan ane både en Tarjei Vesaas og en Jon Fosse i enkelte passasjer, men det er ikke snakk om lån, snarere om tradisjon i rett nedadstigende linje. [...] Nesbøs tilnærming til stoffet er realistisk og usentimental. Persongalleriet er skarpt og nært observert. Den knappe teksten er rik på vare nyanser og formidlet på et vakkert, velklingende nynorsk.» Knut Faldbakken, VG « [...] et presist og poetisk språk som lett fanger leseren inn i det episk mørke universet i Skårgangar. Nesbø er nemlig god på å koble sanseopplevelser med erindring og refleksjon, ofte ved å bruke naturbeskrivelser og metaforer. [...] Romanen er godt komponert. Nesbø evner å bygge lag på lag med setninger som veves sammen til et organisk hele og skriver dialoger som er en erfaren forfatter verdig.» Silje Stavrum Norevik, Bergens Tidende

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788202430900 Kjøp Skårgangar fra Cappelendamm Skårgangar handler om odelsgutten Johannes' ensomhet og dyptfølte, tyngende ansvar for gårdsdriften etter farens død. Romanen er stillferdig og kontemplativ i uttrykket, men under beskrivelsene av det storslåtte landskapet og den daglige tralten fornemmes både larm og vrede. Skårgangar handler om odelsgutten Johannes' ensomhet og dyptfølte, tyngende ansvar for gårdsdriften etter farens død.

Romanen er stillferdig og kontemplativ i uttrykket, men under beskrivelsene av det storslåtte landskapet og den daglige tralten fornemmes både larm og vrede. En vakker og foruroligende roman.

RELATERTE BØKER