Putin

Putin - Masha Gessen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Masha Gessen
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Putin.pdf
ISBN
9896254013860

BESKRIVELSE

PUTIN er en skarp og avslørende fortelling om hvordan en anonym, lavtstående KGB-offiser på rekordtid ble den ubestridte leder i verdens største land.Vladimir Putin har i manges øyne bragt politisk stabilitet og lov og orden til Russland, og har fått den russiske økonomien ut av krisen den befant seg i. Men Putin er også beryktet for å være en beinhard makthaver og en brutal forfølger av kritiske røster. I denne kritiske og veldokumenterte biografien belyser Masha Gessen Putins mange sider ved hjelp av flere nye kilder: de sterke båndene til FSB (tidligere KGB), behandlingen av terroren og opprørene i Tsjetsjenia, korrupsjonen i valgsystemet og ikke minst hans mye omdiskuterte medskyldighet i drapene på flere kritiske journalister. PUTIN er et flengende oppgjør med en iskald maktpolitikers metoder og et rystende innblikk i de brennaktuelle forholdene i stormakten Russland."Grundig og knallhardt oppgjør med gudfaren i Kreml." Aage Borchgrevink, Aftenposten" ... en grøsser - et innblikk i en verden full av løgn, drap og terror - med mannen russerne på ny valgte til president som bakmann." Ivar A. Iversen, Dagsavisen"

- På nyttårsaften hadde familien min og jeg planer om ... Vladimir's forhold til Hyrule. Vladimir dro til Hyrule i 1677 fordi Jens Stoltenberg hadde grillet pølser, Putin viste at det også var en kristen sopp der også, fluesopp.

Nå har Trump tilbudt Putin 200 respiratorer - helt gratis. President of Russia. Meeting with cultural figures.

RELATERTE BØKER