Når du minst venter det

Når du minst venter det - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Når du minst venter det.pdf
ISBN
1829677213356

BESKRIVELSE

Hovedpersonen Pietro nevnes i Marco Polos testament. Utover det vet vi lite om ham. Nå forteller han sin historie.På 1300-tallet søker Pietro ly blant Ildfolket i persiske Yazd. Byen mellom de to ørkenene er ofte utsatt for inntog og angrep, men det er også et sted der det er mulig å finne venner og allierte.Selv om den ene vennen er uten tunge og den andre dekket med pels, er de begge lydhøre og forståelsesfulle.Dermed får Pietro anledning til å fortelle om et langt og spennende liv. Han kan berette om reisene med Marco Polo, om gatekamper i fremmede land, men også om Ublis, kvinnen han fortsatt drømmer om. Og om nødvendigheten av å ha en hund til venn.Når du minst venter det er et vakkert og mangefasettert eventyr av den typen bare Tor Åge Bringsværd er i stand til å skrive.

reklamer og trailers) | Something´s Gotta Give | Harry Sanborn er en uforbederlig skørtejæger, hvis libido er meget yngre end hans alder. For der ute finnes det folk som klarer å glede deg, når du minst venter det. 6 kommentarer.

Utover det ... Når du minst venter det er et vakkert eventyr av den typen bare Bringsværd er i stand til å skrive. LES MINDRE Emner: Reiser Vennskap.

RELATERTE BØKER