Migranorsk 2

Migranorsk 2 - Kjell Ove Brandseth, Nancy Austberg Salvesen, Gro Knive | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ove Brandseth, Nancy Austberg Salvesen, Gro Knive
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Migranorsk 2.pdf
ISBN
6107770021491

BESKRIVELSE

Arbeidsbøkene er et supplement til den nettbaserte læringsressursen Migranorsk Allmenn. Målgruppen er deltagere på spor 2 og 3, nivå A1, A2 og B1. Bøkene følger og supplerer episodene i programmet og sees i sammenheng med domenene i den ye læreplanen. De er rikt illustrert med fargetegninger og bilder fra programmet og andre kilder. Bøkene er nyttige både for deltagere og veiledere.

Målgruppen er deltagere på spor 2 og 3, nivå A1, A2 og B1. Bøkene følger og supplerer episodene i programmet og sees i sammenheng med domenene i den ye læreplanen. Kjøp Migranorsk 2 fra Bokklubber Arbeidsbøkene er et supplement til den nettbaserte læringsressursen Migranorsk Allmenn.

Bøkene følger og supplerer episodene i programmet og sees i sammenheng med domenene i den ye læreplanen. De er rikt illustrert med fargetegninger og bilder fra programmet og andre kilder. Migranorsk har i samarbeid med Oslo VO Servicesenter utviklet digitale tester som avdekker hvilket språknivå du er på i forhold til det Europeiske rammeverket.

RELATERTE BØKER