Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
5725082568411

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

matematikk.org Et nytt matematikknettsted for lærere, elever og ... Matematikk 5 fra Cappelen Damm Lærerveiledning Jan Erik Gulbrandsen, Randi Løchsen, Kristin Måleng og Vibeke Saltnes Olsen Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2020 Læreplan Fagfornyelsen ISBN 9788202644437 Spiral 5. trinn Matematikk Medio A, Gyldendals arbeidshefter.

... Multi er et komplett læreverk i matematikk for barnetrinnet og kommer nå i en helt ny utgave tilpasset nye læreplaner. Her kan du lese om hva som er nytt, hva Multi består av og hvordan du kan bruke Multi i din matematikkundervisning. Matematisk institutt ved Universitetet i Oslo driver med forskning og undervisning innenfor de tre fagområdene matematikk, mekanikk og statistikk. Tallflyt er et digitalt læremiddel i matematikk som tar utgangspunkt i nyere forskning om sammenhengen mellom matematikkinnlæring og automatisering av grunnfunksjoner i matematikk..

RELATERTE BØKER