Kropp og sinn

Kropp og sinn - Egil W. Martinsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Egil W. Martinsen
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Kropp og sinn.pdf
ISBN
4151569235549

BESKRIVELSE

Kropp og sinn er en enhet, og fysisk aktivitet styrker psykisk helse. Denne boka beskriver hvordan aktivitet påvirker sinnet, og tegner opp det vitenskapelige grunnlaget for å anbefale fysisk aktivitet i forebygging og behandling av psykiske lidelser. For en inaktiv person er fysisk aktivitet en atferdsendring, og forfatteren beskriver mosjon og bevegelse som et element i kognitiv terapi.Boka integrerer teori og praksis. Målgruppen er studenter, helsepersonell og brukere. For å gjøre stoffet levende har forfatteren illustrert temaene med pasientfortellinger, dikt og utdrag fra litterære tekster.Egil W. Martinsen er professor ved Universitetet i Oslo og overlege ved Klinikk psykisk helse og avhengighet ved Oslo universitetssykehus. Han er spesialist i psykiatri og godkjent veileder i kognitiv terapi. Hans medisinske doktorgrad fra 1989 omhandler fysisk aktivitet som behandlingsmetode ved psykiske lidelser, og han har mer enn 30 års erfaring som kliniker og forsker på dette fagområdet.Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker. Setter kropp og sinn i sammenheng Setter kropp og sinn i sammenheng. Schizofrenidagene 2016 legger vekt på helhetlig behandling, og setter kroppens rolle i psykoterapi på dagsorden.

Fra før har jeg en mastergrad i sosialantropologi fra UiO, og jeg har jobbet både som miljøterapeut og veileder. I tillegg har jeg drevet med meditasjon/oppmerksomhetstrening i 20 år, samt enkel hverdags-yoga. Kropp-sinn-problemet (også omtalt som sjel-legemet-problemet eller det psykofysiske problem) handler om å forklare forholdet mellom mentale og kroppslige tilstander, spesielt mellom bevissthet og hjerneaktivitet.Det har lenge vært sinnsfilosofiens sentrale mål å forklare hvordan en (påstått) ikke-materiell bevissthet kan påvirke en (påstått) materiell kropp og vice versa. Kropp og sinn Viser 1 til 24 (av 11090) 179 00.

RELATERTE BØKER