Inni mamma

Inni mamma - Daniele Evelin Alves | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniele Evelin Alves
DIMENSJON
5,39 MB
FILNAVN
Inni mamma.pdf
ISBN
2851500224798

BESKRIVELSE

«Inni mamma bor en trist, trist dame. Tårene hennes triller og triller og da blir det flom hjemme hos oss.» Forfatter Daniele Evelin Alves har i mange år forsket på barns psykiske helse. Hun har hatt samtaler med mange barn i vanskelige situasjoner. Møtet med en uendelig trist tiåring i hettegenser ble et vendepunkt. Alves kunne ikke glemme disse barna. Hun ønsket å gi noe tilbake. Noe som kunne være til hjelp. Noe som kunne gi håp. Resultatet ble denne boken. Forfatter og illustratør har ønsket å skape et gjenkjennelig bilde for barna som lever i emosjonelt kompliserte relasjoner. Samtidig er det å oppleve sinne, glede og sorg noe vi alle gjør - det gjør boken til en universell tekst som angår oss alle.

Alves kunne ikke glemme disse barna. Hun ønsket å gi noe tilbake ... Kjøp Om barneboka «Inni mamma» fra Tanum Dette er et veiledningsheftet til deg som er fagperson om hvordan du kan bruke barneboka «Inni mamma» som utgangspunkt for samtaler med barn.

Jeg ble utsatt for overgrep av mamma når jeg var liten, men har så vonde og blandede følelser omkring dette idag. Det var aldri snakk om penetrering, men ekkel adferd, ord og at hun la opp til upassende situasjoner. Kjøp Inni mamma fra Bokklubber «Inni mamma bor en trist, trist dame.

RELATERTE BØKER