Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn

Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn - Siri Søftestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Søftestad
DIMENSJON
9,93 MB
FILNAVN
Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn.pdf
ISBN
4468944740797

BESKRIVELSE

Mange overgrepsutsatte barn lever store deler av livet uten at andre får vite om misbruket. Kompetanse og handlekraft i alle sektorer er nødvendig for å lykkes i arbeidet med å se og hjelpe disse barna. «Jeg har sjelden lest noe så grundig og innsiktsfullt om dette tidligere (¿) Det er viktig å få dette mellom bokpermer, og derfor bejubler jeg Søftestad innsats på dette området.»Lena Benedicte Müller, Forebygging.no«Jeg har lest ulike bøker innenfor tematikken, men denne boken syns jeg tar for seg alle aspektene innenfor tematikken på en meget ryddig og lettfattelig måte. Denne boken egner seg både til studenter og fagfolk!»Jørn Thomas Martinsen, Statens Barnehus BodøBoka beskriver tverretatlig samarbeid gjennom mistanke, avdekking, beskyttelse og tilfriskning av overgrepsutsatte barn. Den tverretatlige tilnærmingen er forankret i kunnskap om seksuelle overgrep, traumeforståelse og med de særlige utfordringene knyttet til ordløshet og fornektelse. Boka er sentral for studenter i alle grunnutdanninger som retter seg mot arbeid med barn og unge. Den er like aktuell for fagfolk med behov for basiskunnskap om seksuelle overgrep og innsikt i fremgangsmåter som vil styrke beskyttelse og hjelp til utsatte barn. Siri Søftestad, sosionom, ph.d, representerer nettverket reddesmå.no som forsker, foredragsholder og forfatter.

Det kan være læreren din, en i familien, helsesøster eller en nabo. Seksuelle overgrep mot barn (Heftet) av forfatter Siri Søftestad. Sosialt arbeid.

Målet er at kunnskapen skal nå hele personalet. En felles faglig forståelse kan øke den enkeltes mot og vilje til å snakke med kolleger om uttalelser og væremåter som vekker bekymring, og styrke fellesskapsfølelsen i personalgruppa i saker som må meldes til barnevernet og/eller ... Alle seksuelle handlinger med barn under 16 år anses som seksuelle overgrep.

RELATERTE BØKER