Fugleglede

Fugleglede - Roar Solheim, Trond Vidar Vedum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roar Solheim, Trond Vidar Vedum
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Fugleglede.pdf
ISBN
4334014209887

BESKRIVELSE

Fuglekikking er en kjær hobby for mange. I denne boken møter du de vanligste fuglene i Norge, de du ser i hagen, på fôringsplassen og i skog og mark. Artene beskrives i bilder og tekst, og med karakteristiske kjennetegn som fjærdrakt, kroppsform, bevegelser og sang. Du finner også oppskrifter på fuglekasser og får tips til hvordan du lager gode fôringsplasser.

Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig. Fuglekikking er en kjær hobby for mange. I denne boken møter du de vanligste fuglene i Norge, de du ser i hagen, på fôringsplassen og i skog og mark.

Mange bilder er fornyet, og vi har økt antallet arter som er presentert. Mer enn 250 fuglearter er funnet hekkende i Norge, men vi har valgt å fokusere på de fuglene du har størst sannsynlighet for å treffe på i naturen. Kjøp Fugleglede fra Bokklubber Fuglekikking er en kjær hobby for mange.

RELATERTE BØKER