Fugleglede

Fugleglede - Roar Solheim, Trond Vidar Vedum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roar Solheim, Trond Vidar Vedum
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
Fugleglede.pdf
ISBN
2659490922428

BESKRIVELSE

Fuglekikking er en kjær hobby for mange. I denne boken møter du de vanligste fuglene i Norge, de du ser i hagen, på fôringsplassen og i skog og mark. Artene beskrives i bilder og tekst, og med karakteristiske kjennetegn som fjærdrakt, kroppsform, bevegelser og sang. Du finner også oppskrifter på fuglekasser og får tips til hvordan du lager gode fôringsplasser.

Artene beskrives i bilder og tekst, og med karakteristiske kjennetegn som fjærdrakt, kroppsform, bevegels Kjøp Fugleglede fra Bokklubber Fuglekikking er en kjær hobby for mange. I denne boken møter du de vanligste fuglene i Norge, de du ser i hagen, på fôringsplassen og i skog og mark.

Moro :) FUGLEGLEDE: Anne Havåg Holter-Hovind har hengt opp flere fuglekasser i sin hage på Nordstrand. Blåmeis, kjøttmeis og svarthvit fluesnapper har vært blant beboerne.

RELATERTE BØKER