Fjellet

Fjellet - Honoria Bjerknes Hamre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Honoria Bjerknes Hamre
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Fjellet.pdf
ISBN
3998949741796

BESKRIVELSE

Hvilket dyr er dette? Med denne naturhåndboken kan du enkelt og sikkert artsbestemme de vanligste plantene, fuglene og pattedyrene på fjellet. I tillegg kan du finne ut hvilke bergarter, mineraler, lav og sopper som finnes. Fargekoder gjør det enkelt å finne fram i boken.Fargebilder av hver art.Fjellområder med beskrivelse av flora, fauna og geologi.Et eget kapittel om fjellets fascinerende verden, fra geologisk historie til plantenes og dyrenes tilpasningsevne.

Kanskje gjør de det for å redde forholdet. Røros kommune er i areal den nest største i Trøndelag og består av tettstedene Røros, Brekken og Glåmos. Bergstaden Røros er et levende kulturminne. Vinterferieukene fører som vanlig folk til fjells.

Filmen hadde et samlet besøkstall ved norske kinoer på 4 262. Handling.

RELATERTE BØKER