Film: en innføring

Film: en innføring - Arne Engelstad, Elise Seip Tønnessen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Engelstad, Elise Seip Tønnessen
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Film: en innføring.pdf
ISBN
4636866118364

BESKRIVELSE

Film - en innføring gir leseren grunnleggende kunnskaper om film. Forfatterne tar utgangspunkt i filmanalyse og presenterer noen av de verktøyene analysen krever.Målet for en analytisk undersøkelse er ikke bare å belyse hva filmen forteller, men også hvordan den forteller og hvilken virkning det har på oss. Da trenger vi et begrepsapparat til å snakke om film med, og vi trenger kunnskap om hvordan film kan fortelle på mange måter, om hvordan filmfortellinger kan varieres i et utall sjangre og om filmens utvikling gjennom historien. Film - en innføring passer for alle som er interessert i film og ønsker å utvide sine kunnskaper. Særlig aktuell er boka for studenter i film- og medieutdanninger ved høyskoler og universiteter.

Om adaptasjoner av litterære tekster (2007), får leseren en grunnleggende innføring i adaptasjonsteori og adaptasjonsanalyse. Forfatteren retter blant annet søkelyset mot viktige spørsmål i en adaptasjonsanalyse: hva er beholdt, fjernet, endret, lagt til i filmen og - hvorfor? En innføring.

Forfatterne tar utgangspunkt i filmanalyse og presenterer noen av de verktøyene analysen krever. Målet for en analytisk undersøkelse er ikke bare å belyse hva filmen forteller, men også hvordan den forteller og hvilken virkning det har på oss. Film - en innføring gir leseren grunnleggende kunnskaper om film.

RELATERTE BØKER