Donald Duck på Grønland

Donald Duck på Grønland - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Donald Duck på Grønland.pdf
ISBN
9849787074289

BESKRIVELSE

VELKOMMEN TIL ANDEBY, GRUNNLAGT AV CARL BARKS. Man kjeder seg aldri i Andeby. Skulle det være nære på, så er reisemulighetene mangfoldige. Til Grønland med rutefly - og hjem igjen med vikingskip, til Afrika med spesialchartret luksusfly med sølvseter, til Sydhavet i seilbåt forært av rik onkel, eller oppover Kvikkmikkelven på hjemmelaget tømmerflåte. Da er det godt å komme hjem til julefeiring, som vi får mange små innblikk i her, innimellom de helt store utferdene.

Til Grønland med rutefly - og hjem igjen med vikingskip, til Afrika med spesialchartret luksusfly med sølvseter, til Sydhavet i seilbåt forært av rik onkel, eller oppover Kvikkmikkelven på hjemmelaget tømmerflåte. Inneholder Donald Duck på Grønland, Voodoo Hoodoo, Froskekongen, Ønskekvisten, Gullhår og bjørnene, Kappseilas til Sydhavet, Brevet til julenissen, Gamle Kjærlighetsbrev, Nye leker, 40 års søvn og I totempælenes land. Donald Duck på Grønland er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Carl Barks Carl Barks 08/27/2010.

Sammenlign tilbud på Donald duck i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. QXL.no > Kategorier > Tegneserier > Walt Disney & Donald Duck > Walt Disney 1950 - 1979 > Gjenstands nr. 822066436 WD-KLASSIKERE: DD PÅ GRØNLAND - CARL BARKS 3. Abonnement på Donald DuckFå fantastiske historier fra Andeby rett i postkassen - til rabattert pris! Gled deg til gromme gleder og lystig latter når Donald Duck & Co.

RELATERTE BØKER