Da He-Man kom til Norge

Da He-Man kom til Norge - Ole-Martin Ihle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole-Martin Ihle
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Da He-Man kom til Norge.pdf
ISBN
6353938840588

BESKRIVELSE

Første dag etter juleferien i 1985 ble klasse 2A på Lysejordet skole rammet av He-Man-feber. For Ole-Martin Ihle ble verden aldri helt den samme igjen. Med He-Man som utgangspunkt forteller han levende, innsiktsfullt og detaljert om å vokse opp på 1980-tallet. Et utskjelt tiår, bare spør sekstiåttergenerasjonen som måtte se sine barn dyrke alle verdiene de selv hadde gjort opprør mot. 80-tallet var pastellfargete klær, bursdager på McDonald's, movieboxer, actionkomedier og heavy metall-ballader. 80-tallet var USAs tiår - der president Ronald Reagans antiintellektuelle og markedsstyrte syn på verden dominerte. Dette er en annerledes og gjenkjennelig dannelsesfortelling, som forsøker å si noe om tiårets store politiske og kulturelle trender gjennom et vanlig og middels begavet barns oppvekst i et lite borettslag i Oslo. På et dypere plan er det en bok om nostalgi. Som Ally Sheedy sa i 80-tallsfilmen The Breakfast Club: «Når du blir voksen, dør hjertet ditt.» Dette er et forsøk på å finne det igjen. "En veldig artig bok! Interessant og morsom nostalgireise." Tore Sagen "En fornøyelig bok! Interessant og rørende lesing. Og noe av det morsomste jeg har lest på lenge". Harald Eia

Dagens episode av Retrotimen er en aldri så liten perle - en lang samtale med forfatter Ole-Martin Ihle, som er aktuell med boken Da He-Man kom til Norge: En fortelling om å vokse opp på 80 tallet. Samtalen tar utgangspunkt i boken, men Ønsker du å laste ned en Da He-man kom til Norge-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Da He-man kom til Norge og andre bøker av forfatteren Ole-Martin Ihle. Da He-Man kom til Norge en fortelling om å vokse opp på 80-tallet Ihle, Ole-Martin.

179 kr . Format: Paperback ; Språk: Norsk Bokmål ; Forlag: Kagge ; Nettbestilling.

RELATERTE BØKER