Anti-guttepakt

Anti-guttepakt - Måns Gahrton, Johan Unenge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Måns Gahrton, Johan Unenge
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Anti-guttepakt.pdf
ISBN
4283208601471

BESKRIVELSE

Bøkene om Eva & Adam har blitt til tv-serie, spillefilm og dataspill, og har solgt i flere millioner eksemplarer over hele verden. Nå er Sveriges vanligste, morsomste og mest forvirrede kjærestepar endelig tilbake.Eva har kysset Adam. Og så blitt venner med ham. Men så er det alle de kjipe tingene gutter gjør - og som får Eva og Annika til å ta en viktig avgjørelse ... Adam liker Eva veldig godt. Det føles nesten som om de er bestevenner. Og kanskje blir de enda mer? Tenker Adam. Til han får vite hva Eva og Annika har bestemt seg for ... Eva & Adam vil jo egentlig være sammen. Men hvordan skal de klare det når det finnes en pakt som bestemmer at de ikke kan det?Anti-guttepakt er den tredje boka i den nye serien om Eva & Adam.Les alle bøkene i serien om Eva & Adam:Bok 1: Hodet fullt av degBok 2: En jente å avviseBok 3: Anti-guttepaktMålgruppe: 9-12 år

Se flere bøker fra Måns Gahrton. Kjøp Anti-guttepakt fra Bokklubber Full forvirring! Sveriges vanligste, morsomste og mest forvirrede kjærestepar. Bøkene om Eva & Adam har blitt til tv-serie, spillefilm og dataspill, og har solgt i flere millioner eksemplarer over hele verden. Kjøp Anti-guttepakt fra Tanum Bøkene om Eva & Adam har blitt til tv-serie, spillefilm og dataspill, og har solgt i flere millioner eksemplarer over hele verden.

Se flere bøker fra Måns Gahrton. Årstall Forfatter Tittel Originaltittel Oppdragsgiver Sider Genre Kategori Originalspråk; 2011: Marius Lien (redaktør) Svart Messias-De norske bokklubbene, Hellige skrifter Anti-guttepakt. Eva & Adam 3.

RELATERTE BØKER