Absolutt presens

Absolutt presens - David Lie | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Lie
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
Absolutt presens.pdf
ISBN
3571415419168

BESKRIVELSE

Hans Frederik Hærredsvågen er professor i idéhistorie. Hans daglige «arbeid» er preget av sterkt forfall. Han dukker knapt opp til forelesningene han er ment å holde, han forholder seg ikke til sin veilederplikt, og han publiserer ikke det grann - dette til tross for gjentatte oppfordringer og formaninger fra instituttleder Mette Høyvraa. Absolutt presens er en roman med et tungt eksistensielt raseri, en forakt mot mennesket, mot samfunnet vi har avlet frem. Verden går til helvete, vi må kort og godt begynne på nytt. Og Hærredsvågen argumenterer urovekkende godt. Hærredsvågen er ikke bare vittig i sitt svartsyn og sine betraktninger, han er også innsiktsfull, sprenglærd, og i det hele tatt en interessant figur. Absolutt presens er en usedvanlig djerv debut, hva angår både språkføring og form, men ikke minst innhold.

av tvingende grunner av tvingende grunner / det er tvingende nødvendig absolutt nødvendig det er tvingende nødvendig absolutt nødvendig. 3 refleksivt: reformen vil tvinge seg fram reformen vil tvinge seg fram / tvinge seg til å le tvinge seg til å le: ... Status presens: Her skal pasientens adferd, følelser og tenkning beskrives slik undersøker kan observere det.

Gunnhild Øyehaug (Innbundet) 319 kr. Kjøp Satanic Warmaster.

RELATERTE BØKER