101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser

101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser - Bjarne Hansen, Gerd Kvale | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Hansen, Gerd Kvale
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser.pdf
ISBN
4038553811852

BESKRIVELSE

Denne boken gir korte, spissformulerte råd, tips og funderinger som vil være både til nytte og ettertanke for deg som skal behandle angstpasienter. Gerd Kvale og Bjarne Hansen forener erfaringer med kliniske betraktninger og forskning når de formidler 101 ting som de selv gjerne skulle visst da de begynte å behandle pasienter med angstlidelser. Boken er organisert i korte, spissformulerte råd, tips og funderinger som kan leses enkeltvis, og som forhåpentligvis er både til nytte og ettertanke. «Veldig bra, dette kommer til å bety mye for mange!» Brigt Bovim, spesialist i allmennmedisin¿«Jeg anbefaler boken på det varmeste som et viktig og annerledes bidragtil selvhjelpslitteraturen og som nyttig forberedelse til behandling.» Kristen Hagen, psykologForfatterne er utnevnt til TIME Magazine's 50 Most Influential People in Health Care for 2018.

Oslo: Universitetsforlaget, 2013. Pris NOK 249 ISBN 978-82-15-02302-1 Gerd Kvale og Bjarne... Gerd Kvale (født 1955) er norsk psykolog.Hun er professor i klinisk psykologi ved Universitetet i Bergen (fra 2002).

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Kognitiv terapi ved angstlidelser og depresjon (trinn 1) 2 Innledning ...

RELATERTE BØKER