101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser

101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser - Bjarne Hansen, Gerd Kvale | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Hansen, Gerd Kvale
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser.pdf
ISBN
1134821660205

BESKRIVELSE

Denne boken gir korte, spissformulerte råd, tips og funderinger som vil være både til nytte og ettertanke for deg som skal behandle angstpasienter. Gerd Kvale og Bjarne Hansen forener erfaringer med kliniske betraktninger og forskning når de formidler 101 ting som de selv gjerne skulle visst da de begynte å behandle pasienter med angstlidelser. Boken er organisert i korte, spissformulerte råd, tips og funderinger som kan leses enkeltvis, og som forhåpentligvis er både til nytte og ettertanke. «Veldig bra, dette kommer til å bety mye for mange!» Brigt Bovim, spesialist i allmennmedisin¿«Jeg anbefaler boken på det varmeste som et viktig og annerledes bidragtil selvhjelpslitteraturen og som nyttig forberedelse til behandling.» Kristen Hagen, psykologForfatterne er utnevnt til TIME Magazine's 50 Most Influential People in Health Care for 2018.

i 1982 og dr.psychol. i 1994 ved Universitetet i Bergen.

Universitetsforlaget. 101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser Gerd Kvale Bjarne Hansen. kr 249.

RELATERTE BØKER