Voksenting

Voksenting - Maria Børja | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Børja
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Voksenting.pdf
ISBN
5091313822013

BESKRIVELSE

I sentrum for de tretten historiene står seksuelt ladede unge kvinner som med kropp og handling rører ved og berøres av andre. Det handler om muligheten for å finne noen, få noen, ha noen. Om å kaste seg ut i det uten å tenke på følgene. Om å se hvem man selv er i møte med en annen. Og om grunner til å gå videre og grunner til å bli. Å involvere seg med andre kan være bejaende og ekstatisk, hverdagslig og ensomt, helt fantastisk og komplett umulig. Voksenting er en frekk og nærgående novellesamling om alle tingene voksne mennesker kan gjøre med hverandre.

Om å se hvem man selv er i møte med en annen. Maria Børja (født 20. februar 1977) er en norsk forfatter og journalist.Hun jobbet i Dagbladet 2000-2007, og i informasjonsavdelingen i Den Norske Opera & Ballett 2008-2014..

Men igjen, det finnes sunn og usunn tro. Religion er blitt og blir fortsatt brukt til å skape frykt og hat. Lure voksenting jeg har lært Noen av oss går rundt i verden med jobber, barn, rekkehus og tillitsverv og føler fremdeles at vi lurer alle ved å leke voksne.

RELATERTE BØKER