Voksenting

Voksenting - Maria Børja | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Børja
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Voksenting.pdf
ISBN
2294076414021

BESKRIVELSE

I sentrum for de tretten historiene står seksuelt ladede unge kvinner som med kropp og handling rører ved og berøres av andre. Det handler om muligheten for å finne noen, få noen, ha noen. Om å kaste seg ut i det uten å tenke på følgene. Om å se hvem man selv er i møte med en annen. Og om grunner til å gå videre og grunner til å bli. Å involvere seg med andre kan være bejaende og ekstatisk, hverdagslig og ensomt, helt fantastisk og komplett umulig. Voksenting er en frekk og nærgående novellesamling om alle tingene voksne mennesker kan gjøre med hverandre.

Jentene er handlende og aktive, ikke biroller eller objekter. Her beskrives seksualiteten som en av mange erfaringer vi gjør oss i voksenlivet. Voksenting er en frekk og nærgående novellesamling om alle tingene voksne mennesker kan gjøre med hverandre.

Og da ble det enkelt. LeserbrevVi vet at bønder sprer ut en illeluktende coctail av urin og møkk på åker og eng. Det er for å gi god gjødsel i forbindelse med våronna.Men dette varer bare en kort periode, og er en naturlig del av det å drive jordbruk.

RELATERTE BØKER