Spania

Spania - Arnt Stefansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnt Stefansen
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Spania.pdf
ISBN
7669437908089

BESKRIVELSE

Journalisten og forfatteren Arnt Stefansen forteller her om Spanias historie, landets fascinerende kultur, det mangfoldige landskapet, og om spanjolene. Med mer enn 20 års Spania-erfaring i bagasjen tar han leserne med til storbyene Madrid, Barcelona og Sevilla, men også ut til kystene, opp i fjellene og ut på den spanske høysletten. Selvsagt byr Spania på sol og varme, fristende strender, grønne golfbaner og nydelig mat og drikke, men det er mer å oppdage, slik denne boken forteller om. Idag er Spania et moderne samfunn, med en historie like spennende som en kriminalroman. Denne boken vil derfor være nyttig lesning for nordmenn som bor i Spania - og for dem som bare er på korte besøk under Spanias sol.

SPANIA1 AS er Norges største tilbyder av nybygg i Spania. Vårt norske TEAM har erfaring med eiendom i Spania siste 10-15 år.

Høy omsetning gjør at vi har gode avtaler med mange erfarne og flinke spanske utbyggere. Oversikt over merkedager i Spania i 2020. Merkedager i listen kan bli endret på grunn av koronakrisen.

RELATERTE BØKER